Over LINKit consult

Proef Oesterdam ondertekening

Echt resultaten bereiken op het gebied van water en natuur. Daar gaan we voor!

Waarom. Wij zijn goed in water, natuur en processen om samen met mensen tot iets te komen. We willen dingen graag beter maken. Dit kunnen natuurgebieden zijn, vismigratieroutes maar ook een projectproces.

Hoe. We doen dit graag vanuit een inhoudelijk stevige basis en kennis van procesmanagement en communicatie. Daarbij brengen we graag inspiratie, commitment en plezier in. We vinden deze combinatie van doorslaggevend belang. We werken daarbij met een breed netwerk van specialisten.

Wat. LINKit consult ondersteunt bij het waarmaken van ambities op het gebied van natuur, water, ruimtelijke ontwikkeling, delta's en rivieren. Daar ligt onze inspiratie. Een goede inhoudelijke agenda is de basis; een goede procesaanpak is nodig om deze ook echt te realiseren. Onze bijdrage kan dan ook bestaan uit inhoudelijke ondersteuning en procesondersteuning. Wij zijn gecommitteerd om de ambitie echt een stap verder te brengen. LINKit consult werkt vooral voor waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies en natuur en milieuorganisaties.

Waar. We werken vanuit Arnhem door het gehele land en ook regelmatig in andere landen, zoals België, Engeland, Spanje en Bosnië.

Wij ondersteunen maatschappelijke doelen: