Prikbord

oesters
20-09 Oesterclub nu toch bij overleg zandlichaam betrokken

Oestertelers kunnen voorlopig weer opgelucht ademhalen. Rijkswaterstaat heeft beloofd de Nederlandse Oestervereniging te betrekken bij het ontwerpproces van een twee k..

Zaanstad E-Harbours
03-08 Grootste electrische rally en grootste oplaadstation voor Zaanstad

Als onderdeel van het Europese project E-Harbours heeft de gemeente Zaanstad een belangrijk oplaadpunt voor elektrische auto’s in de nieuwe parkeergarage in het ..

Haringvlietsluizen
07-07 De Haringvlietsluizen gaan toch op een kier

Staatssecretaris Atsma vindt dat internationale verdragen Nederland verplichten mee te werken aan het openstellen van de Rijn voor migrerende vissoorten. Het besluit i..

vismigratiedag 14 mei 2011
07-07 Kinderen geven vissen een duwtje in de rug: Internationale vismigratiedag groot succes

Op 14 mei werd in Roden en Rolde de internationale vismigratiedag georganiseerd. Waterschappen Noorderzijlvest en Hunze en Aa's en de Hengelsportfederatie Groninge..

Ondertekening praktijkproef Oesterdam
15-04 Atsma pakt zandhonger bij Oesterdam aan

Vanaf 2012 wordt de glooiing van de Oesterdam versterkt en aansluitend wordt er in de Oosterschelde bij de Oesterdam zand aangebracht om de waterveiligheid te verg..

15-03 Waterput en latrines drinkwaterproject in Bangladesh

Samen met Association Rivers Trust en de lokale bewoners heeft LINKit consult een waterput en latrines in Bangladesh gerealiseerd.

Karel van den Wijngaard
01-03 Even voorstellen nieuwe medewerker Karel van den Wijngaard

Sinds februari 2011 is het LINKit-team versterkt met Karel. Met een opleiding milieuhygiëne aan de Wageningen Universiteit – afgerond in 2004 – heeft ..

dolfijn haringvliet
28-01 Dolfijnen in open Haringvliet?

Plastic dolfijnen als symbool voor een 'open' Haringvliet. Dat leek LINKit consult wel een goed idee. En dat vonden wij niet alleen. Stichting Rugvin..

waterput Bagladesh
10-11 LINKit consult investeert samen met Association Rivers Trust in drinkwaterput in Bangladesh

LINkit consult ondersteunt samen met de Association Rivers Trust de aanleg en onderhoud van een drinkwaterput voor een dorp van 650 mensen in Bangladesh. Het ..

krammersluis
27-06 Natuurlijk Sluisbeheer werkt

Op 24 juni zijn de resultaten van de proef Natuurlijk Sluisbeheer bekend gemaakt. De conclusie is dat Natuurlijk sluisbeheer werkt. Diverse media berichten over deze u..