Even voorstellen nieuwe medewerker Karel van den Wijngaard

Karel van den Wijngaard

Sinds februari 2011 is het LINKit-team versterkt met Karel. Met een opleiding milieuhygiëne aan de Wageningen Universiteit – afgerond in 2004 – heeft hij een brede basis voor omgevingsgerichte onderwerpen.

Deze basis heeft hij toegespitst op water en uitgebouwd in de jaren die hij sindsdien werkzaam is in de watersector. Karel heeft zowel ervaring met non-profit werk (Stichting Reinwater) als met advieswerk (ingenieursbureau MWH). 

“Werk met betekenis is belangrijk voor mij. Het mag een cliché zijn, maar ik hoop de wereld een klein stukje mooier te maken met wat ik doe. Het liefst werk ik samen met anderen aan iets dat positief, concreet en tastbaar is. Het ‘ecologische corridor’ project van Noordzeekanaal naar Vecht is daar een mooi voorbeeld van.”

Karel heeft gevoel voor interacties en processen, daar waar mensen en organisaties samenwerken. Dat zet hij in – samen met zijn inhoudelijke kennis – bij thema’s rond watersystemen en gebiedsinrichting. Vismigratie en ‘building with nature’ hebben daarbij zijn specifieke interesse.

Meer weten?
bel me op 020 6700054

Meer nieuws

/ Archief