Nieuw in het team van LINKit consult: Mark van Heukelum

Mark

Sinds 1 september is Mark van Heukelum werkzaam bij LINKit. Hij is MSc. Aquatische Ecologie & Waterkwaliteit en MSc. Bos- en Natuurbeheer. 

Na zijn studie is Mark aan de slag gegaan bij Arcadis. Daar heeft hij zich gespecialiseerd in het creëren van ecologische corridors: vispassages, ecoducten en natuurlijke corridors enerzijds. Anderzijds heeft hij ruime ervaring met waterkwaliteit en het inrichten van watersystemen.

Andere initiatieven van Mark zijn Wildspotter.nl en Visspotter.nl. Welke dieren of vissen en in welke getalen gebruik maken van de passages, wordt met cameravallen vastgelegd. Samen met bezoekers van beide platforms worden de beelden geanalyseerd. Zo wordt duidelijk of de faunapassages goed functioneren en worden burgers betrokken bij de monitoring.

Hij houdt van complexe projecten waarin diverse disciplines samenkomen. Door intensieve samenwerking in geïnspireerde en deskundige teams leidt dit tot mooie en verrassende resultaten.

Mark motiveert zijn keuze: ‘LINKit is voor mij de ideale werkomgeving. Ik geloof in de kracht van kleine, dynamische en toegewijde teams van mensen met een gedeelde passie. Bij LINKit werken we niet vóór klanten, maar werken we samen met enthousiaste opdrachtgevers. En zo maken we mooi werk.’

Meer weten?
bel me op 020 6700054

Meer nieuws

/ Archief